EFT Innføringskurs

EFT Innføringskurs - Lær å overvinne negative og hemmende tanker

Kurs for personlig vekst

Om du ønsker å lære en effektiv selvhjelpsteknikk for emosjonell og fysisk vekst og utvikling, er EFT innføringskurs noe for deg. Vi kan love deg et lærerikt og nyttig kurs, Det du lærer, vil være et nyttig redskap resten av livet!


Mange mennesker får sin livskvalitet forringet fordi tidligere, vonde opplevelser kaster skygger over livet. Hver gang de opplever noe som kan minne om det som skjedde, kommer de vonde følelsene fram og hindrer dermed en sunn og fri livsutfoldelse. Ofte setter følelsene seg i kroppen og bidrar til kroniske smerter og andre fysiske lidelser.

De vonde følelsene kan være fra en rekke ulike opplevelser, slik som

  • trafikkulykker
  • uventede dødsfall
  • seksuelt misbruk
  • vold
  • mobbing
  • avvisning


Frode Steinset som kanskje er Norges mest erfarne EFT-instruktør, vil lære deg hvordan du kan bruke EFT til å lindre de negative følelsene som er knyttet til de vonde minnene. Du vil fortsatt huske det som skjedde, men EFT vil kunne hjelpe deg å gå videre i livet uten å bære med deg all smerten som opplevelsene bar med seg.


Kurset blir lagt opp som en workshop med mye aktivitet og praktisk trening og demonstrasjoner, og det blir lagt stor vekt på at du lærer hvordan du på en mest mulig skånsom måte skal kunne jobbe med de vonde minnene. Det vil også bli litt teori der du lærer det mest grunnleggende om hvordan du selv kan bruke EFT for å oppnå ytterligere personlig fred og emosjonell frihet.


Tid og sted:

Oslo, 13 - 14. juni 2020 kl 10-15 (Nøyaktig adresse fås ved påmelding)

Begrenset antall deltakere.


Bindende påmelding innen 31 mai.

Kursavgiften på kr 1.900,- innbetales samtidig med påmelding. Meld deg på ved å fylle ut skjemaet nedenfor, samt betale kursavgiften til VIPPS nr 98684. (Emotional Freedom Techniques Norge ANS)


Kursbetingelser: Klikk her.

 
 
 
Jeg har lest og aksepterer kursbetingelsene
 
Jeg melder meg på kurset "Innføringskurs i EFT."
 
 

EFT Norge © 2014

All kopiering fra denne hjemmesiden er forbudt uten spesiell tillatelse.