Behandling

Ønsker du veiledning, behandling eller coaching?

 
 
På Skype / Facetime
Ved personlig frammøte, Møllergt. 23, Oslo
 
 
 

Frode Steinset tilbyr behandling med både tradisjonell EFT med banking og Optimal EFT.  Mange klienter synes det er flott å kombinere metodene.


Lørdag samt onsdag og torsdag på etter-middag/kveldstid er det mulig å få behandling i Oslo. Det er også mulig å få konsultasjon via telefon, Skype eller Facetime. Slik blir vi lettere tilgjengelig for flere, og du kan få veiledning mens du er hjemme hos deg selv.

På grunn av myndighetenes tiltak for å begrense smittefare, der de også forbyr aktiviterer som «Virksomheter som tilbyr frisørtjenester, hudpleie, massasje og kroppspleie, tatovering, hulltaking (piercing) og liknende» 

er vårt tilbud om EFT-behandling i Oslo avlyst inntil videre. Dette fordi EFT-behandling på klinikk innebærer fysisk kontakt mellom klient og terapeut. 


Å få veiledning eller behandling hjemme har en rekke fordeler:

 • Du oppholder deg et sted du er kjent og føler deg trygg
 • Du sparer tid ved at du slipper å bruke ekstra tid på å reise til veilederen
 • Du sparer penger på å reise til veilederen. Om du bor langt borte, kan dette fort bli vesentlige utgifter.
 • Ofte kan du få veiledning akkurat når det passer deg best og du trenger det mest, f.eks. ettermiddag/kveld
 • Veiledningen er tilgjengelig for deg, uansett hvor du bor.


EFT-behandling via Skype/Facetime er ofte mye enklere og mer behagelig enn å måtte besøke et kontor som kanskje ligger et godt stykke fra ditt hjem.

Lang reisetid til en erfaren EFT-terapeut er den viktigste grunnen folk oppgir for å ønske behandling via Skype/Factime. Da sparer de både tid og penger på å komme seg til veileder og hjem igjen. EFT-veiledning via Skype/Facetime kan gi vesentlige besparelser i tid og penger.


For noen kan det også være enklere å snakke om ubehagelige eller personlige tema hjemme i trygge omgivelser enn ansikt til ansikt med terapeuten på et fremmed kontor. Noen tema kan oppleves som pinlige fordi de er private og intime. EFT-veiledning via Skype/Facetime gir deg en unik mulighet til å føle deg beskyttet i ditt eget private hjem, noe som kan oppleves vanskeligere på et fremmed kontor. Dermed blir det også enklere å bringe samtalen inn på vanskelige tema.


Mange  føler seg bundet av negative tankemønstre og vonde følelser. Med EFT kan du løse de vonde knutene.

Noen ganger kan slike vonde følelser, som ofte stammer fra  tidligere opplevelser,  komme i veien for livskvalitet og lykke. Andre ganger kan livskvalitet bli redusert fordi en på grunn av negative følelser ikke orker å delta i de sosiale sammenhengene en ønsker - f.eks. vil flyskrekk kunne føre til at en ikke orker å dra på de feriene en ønsker. Mange sliter også med å endre vaner, slanke seg  eller slutte å røyke.

Slik kan du føle deg  fanget av egne følelser, at du har tapt din frihet - frihet til å velge, frihet til å oppleve glede, trygget, kjærlighet.

Fordi det er en nøye sammenheng mellom vårt følelsesliv og vår fysiske helse, benyttes EFT også i forbindelse med lindring av fysiske plager. Vi tror at uløste,  emosjonelle problemer er viktige bidragsytere til mange fysiske sykdommer og plager. Ved å løse de emosjonelle problemene vil kroppen styrke sine muligheter til å lege seg selv.


Praktisk informasjon:

Individuell veiledning eller behandling med EFT bestilles over telefon 924 11 968 eller ved å ta kontakt via mail eller kontaktskjemaet nedenf.

 • En time veiledning eller behandling i Oslo: kr 1.160,-
 • En dobbelttime i Oslo: kr 2.120,-
 • Tre dobbelttimer i Oslo: kr 5.490,-
 • En time veiledning eller behandling via Skype/Facetime: kr 960,-
 • 5 timer veiledning eller behandling (pakke) via Skype/Facetime: kr 4.100,-

 

Betaling:

Betaling skal gjøres før behandlingen begynner og foretas enklest via VIPPS nr 98684 (Emotional Freedom Techniques Norge ANS).


Fyll ut skjemaet nedenfor om du ønsker individuell behandling.

Vilkår:

 • Avbestilling/endring av timer må skje minst 1 døgn i forveien.
 • Ved uteblivelse der det ikke er gitt beskjed, anses timen som benyttet etter 15 minutter.
 • Behandling skjer etter Lov om alternativ behandling.


Om du føler deg bundet av negative følelser, kan EFT-veiledning være til god hjelp for deg.

EFT Norge © 2014

All kopiering fra denne hjemmesiden er forbudt uten spesiell tillatelse.